Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelės, tarkuotos)
  • 150 gramų cukraus
  • 500 gramų obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 230 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų džemo (obuolių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelės, tarkuotos)
  • 150 gramų cukraus
  • 500 gramų obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 230 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų džemo (obuolių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Dubenyje ištrinti sviestą su cukrumi ir tarkuota apelsino žievele.
    2. Vieną po kito įplakti tris kiaušinius.
    3. Suberti pusę persijotų miltų ir supilti pusę pieno. Viską gerai išmaišyti, suberti likusius miltus ir supilti likusį pieną ir, dar kartą gerai sumaišius, gautą tešlą sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą formą.
    4. Orkaitę jau galima pradėti kaitinti iki 180 °C.
    5. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti plonomis skiltelėmis ir išdėlioti ant pyrago paviršiaus.
    6. Pyragą įdėti į gerai įkaitintą orkaitę ir kepti 35 min. Baigiant kepti, pyrago paviršių aptepti obuolių džemu (aš turėjau abrikosų džemo - jį ir panaudojau).
    7.Pyragas lengvai išimamas iš kepimo formos. Tinka valgyti ir karštą, ir atvėsusį. Skanaus!

Autorius: Ona M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų