Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų cukraus (užpilui)
  • 125 gramai margarino (arba sviestas, minkštas)
  • 800 gramų obuolių (užpilui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 750 mililitrų obuolių sulčių (užpilui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (užpilui)
  • 2 vienetai pudingo (vanilinis, užpilui, pakuotėse)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Be to reikės 26-28 cm skersmens apvalios kepimo skardos ir kepimo popieriaus skardai iškloti.

    Kiaušinį išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į miltus supilti kiaušinio plakinį ir kubeliais supjaustytą minkštą sviestą/margariną. Išminkyti tešlą. Gautą tešlą galit palaikyti šaldytuve apie 30 min. ir po to ja iškloti kepimo skardą. Išklokite tešla ne tik skardos dugną, bet ir šonus, kad įdaras neišbėgtų.
    Kubeliais supjaustykit nuluptus obuolius. Į puodą supilkit obuolių sultis, cukrų: baltąjį ir vanilinį ir pudingo du pakelius. Virkite maišant, kol pudingas pradės virti.
    Ant tešlos sudėkit obuolius. Užpilkit užvirintą pudingą ant obuolių ir kepkit 170 laipsnių orkaitėje apie 70-90 minučių.

    Iškepusį pyragą palikit atvėsti ir palaikykit per naktį šaldytuve. Kitą dieną galėsit mėgautis skaniu pyragu. Prie pyrago tinka plaktą grietinėlė ar ledai.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų cukraus (užpilui)
  • 125 gramai margarino (arba sviestas, minkštas)
  • 800 gramų obuolių (užpilui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 750 mililitrų obuolių sulčių (užpilui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (užpilui)
  • 2 vienetai pudingo (vanilinis, užpilui, pakuotėse)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Be to reikės 26-28 cm skersmens apvalios kepimo skardos ir kepimo popieriaus skardai iškloti.

    Kiaušinį išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į miltus supilti kiaušinio plakinį ir kubeliais supjaustytą minkštą sviestą/margariną. Išminkyti tešlą. Gautą tešlą galit palaikyti šaldytuve apie 30 min. ir po to ja iškloti kepimo skardą. Išklokite tešla ne tik skardos dugną, bet ir šonus, kad įdaras neišbėgtų.
    Kubeliais supjaustykit nuluptus obuolius. Į puodą supilkit obuolių sultis, cukrų: baltąjį ir vanilinį ir pudingo du pakelius. Virkite maišant, kol pudingas pradės virti.
    Ant tešlos sudėkit obuolius. Užpilkit užvirintą pudingą ant obuolių ir kepkit 170 laipsnių orkaitėje apie 70-90 minučių.

    Iškepusį pyragą palikit atvėsti ir palaikykit per naktį šaldytuve. Kitą dieną galėsit mėgautis skaniu pyragu. Prie pyrago tinka plaktą grietinėlė ar ledai.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų