Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
- 2 saujos migdolų (smulkinti)
- 1 kilogramas obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (275)
- 200 gramų sviesto (arba margarinas)
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
- 2 saujos migdolų (smulkinti)
- 1 kilogramas obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (275)
- 200 gramų sviesto (arba margarinas)
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą