Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 25 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite.
    Supilkite miltus ir išmaišykite vėl.
    Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
    Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite.
    Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu.
    Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
    Glaistui galima naudoti tirpintą šokoladą.
    Skanaus.

Autorius: Odeta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 25 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išmaišykite.
    Supilkite miltus ir išmaišykite vėl.
    Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
    Skardą ištepkite sviestu, sudėkite ant skardos obuolius, tuomet supilkite tolygiai tešlą ir kepkite.
    Stebėkite, kad pyragas neperdžiūtų, priklausomai nuo orkaitės, įprastai kepama apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kai pyragas iškeps, apiberkite jį cinamonu arba apipilkite karštu šokoladu.
    Taip pat į pyragą galima dėti razinų bei įvairių vaisių.
    Glaistui galima naudoti tirpintą šokoladą.
    Skanaus.

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų