Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą