Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skanu valgyti ir vieną, kaip košytę

    Obuolius ir morkas supjaustome smulkiais kubeliais (galima ir sutarkuoti burokine tarka) ir su puse stiklinės vandens troškiname, kol pradės težti obuoliai. Tuomet pagal skonį supilame cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, gvazdikėlių ir sutriname virtuviniu kombainu, kol gausis tyrė. Dar šiek tiek pakaitiname įdėję sviesto (tik reikėtų uždengti, nes labai taškosi). Patiekalą papuošiame šokolado drožlėmis.

    Panašiai galima pasigaminti džemą ar uogienę, tik reikėtų dėti daugiau cukraus, nedėti sviesto ir virti kol morkos su obuoliais gerokai ištiš.

Autorius: EgleEglute

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skanu valgyti ir vieną, kaip košytę

    Obuolius ir morkas supjaustome smulkiais kubeliais (galima ir sutarkuoti burokine tarka) ir su puse stiklinės vandens troškiname, kol pradės težti obuoliai. Tuomet pagal skonį supilame cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, gvazdikėlių ir sutriname virtuviniu kombainu, kol gausis tyrė. Dar šiek tiek pakaitiname įdėję sviesto (tik reikėtų uždengti, nes labai taškosi). Patiekalą papuošiame šokolado drožlėmis.

    Panašiai galima pasigaminti džemą ar uogienę, tik reikėtų dėti daugiau cukraus, nedėti sviesto ir virti kol morkos su obuoliais gerokai ištiš.

Autorius: EgleEglute

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų