• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 177 gramai cukraus (rudasis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 237 gramai kvietinių miltų
  • 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
    Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
    Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
    Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
    Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
    Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 177 gramai cukraus (rudasis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 237 gramai kvietinių miltų
  • 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
    Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
    Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
    Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
    Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
    Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų