Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • šiek tiek cukraus
  • 2 stiklinės erškėtrožių (sultys)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek lazdyno reišutų
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 stiklinės obuolių sulčių
  • 2 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vanduo su citrinos žievele ir cukrumi užvirinamas, supilamas šaltame vandenyje išmaišytas krakmolas ir sultys. Kiaušinio baltymai išplakami iki stangrumo ir šaukšteliu dedami į verdantį pasaldintą vandenį, paskui (po 1 min.) kiaurasamčiu išgriebiami.
    Sriuba tiekiama su kapotais riešutais ir virtais baltymais. Tinka valgyti ir karšta, ir šalta.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų