Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas obuolių (didelis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 vienetai batono (sumuštinių duonos riekelės)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumuštinių riekelės supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiaušinius išplakti su pienu ir cinamonu, užpilti duoną ir išmaišytų, kad gerai sudrėktų. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Keptuvėje
    ištirpinti sviestą ir kelias minutes pakepti jame obuolius, tada suberti rudąjį cukrų ir maišant kepti, kol cukrus išsilydys ir obuoliais karamelizuosis. Obuolius sumaišyti su duonos mase. Dėti į keksiukų formeles ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių. Patiekti užpylus cukraus pudra, sumaišyta su pienu ar citrinos sultimis.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas obuolių (didelis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 vienetai batono (sumuštinių duonos riekelės)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumuštinių riekelės supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiaušinius išplakti su pienu ir cinamonu, užpilti duoną ir išmaišytų, kad gerai sudrėktų. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Keptuvėje
    ištirpinti sviestą ir kelias minutes pakepti jame obuolius, tada suberti rudąjį cukrų ir maišant kepti, kol cukrus išsilydys ir obuoliais karamelizuosis. Obuolius sumaišyti su duonos mase. Dėti į keksiukų formeles ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių. Patiekti užpylus cukraus pudra, sumaišyta su pienu ar citrinos sultimis.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų