Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų avižų (košė)
- 2.5 valgomojo šaukšto cukraus pudros
- 4 vienetai obuolių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 50 gramų avižų (košė)
- 2.5 valgomojo šaukšto cukraus pudros
- 4 vienetai obuolių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą