Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų avižų (košė)
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus pudros
  • 4 vienetai obuolių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
    Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
    Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
    Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
    Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
    Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
    Skanaus!

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų avižų (košė)
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus pudros
  • 4 vienetai obuolių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į kepimo indą.
    Apibarstykite cukraus pudra ir apipilkite 2 šaukštais verdančio vandens.
    Viename dubenyje sumaišykite miltus, likusią cukraus pudrą ir avižas.
    Pridėkite sviesto ir sutrinkite, kad gautumėte trupinių masę.
    Gautus trupinius užberkite ant obuolių ir kepkite apie 40-45 min., kol trupiniai įgauna auksinį atspalvį.
    Patiekite su plakta grietinėle, skystu pudingu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
    Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų