Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Skanumėlis!!!! Siūlau išbandyti.
Pagarbiai, Rima Vilnius
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek mairūnų
šiek tiek petražolių
šiek tiek pomidorų padažo
500 gramų makaronų (ne patys smulkiausi)
700 gramų daktariškos dešros
šiek tiek pieno
400 gramų daržovių (šaldytos)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.