• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės jogurto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
    Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų).
    Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.
    Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
    Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles.
    Viską apvyniokite tešlos juostelėmis.
    Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite.
    Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Rosita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės jogurto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
    Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų).
    Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.
    Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
    Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles.
    Viską apvyniokite tešlos juostelėmis.
    Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite.
    Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Rosita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų