Papildomai dar reikės sūrių lazdelių. Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų). Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis. Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais. Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles. Viską apvyniokite tešlos juostelėmis. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite. Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
Autorius: Rosita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
250 gramų kvietinių miltų
3/4 stiklinės jogurto
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės sūrių lazdelių. Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų). Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis. Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais. Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles. Viską apvyniokite tešlos juostelėmis. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite. Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru. Gero apetito!