REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2/3 arbatinio šaukštelio muskato (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų veršienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės, piene išmirkytos)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (kapoti)
  • 200 gramų sūris (su pelėsiniu sūriu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petražolių, raudonėlių ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentynos apie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2/3 arbatinio šaukštelio muskato (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 500 gramų veršienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės, piene išmirkytos)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (kapoti)
  • 200 gramų sūris (su pelėsiniu sūriu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petražolių, raudonėlių ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentynos apie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų