Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.17 01:26 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2/3 arbatinio šaukštelio muskato (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- 200 gramų kiaulės lašinių
- 500 gramų veršienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 vienetai batono (riekės, piene išmirkytos)
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (kapoti)
- 200 gramų sūris (su pelėsiniu sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petražolių, raudonėlių ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentynos apie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2/3 arbatinio šaukštelio muskato (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- 200 gramų kiaulės lašinių
- 500 gramų veršienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 vienetai batono (riekės, piene išmirkytos)
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (kapoti)
- 200 gramų sūris (su pelėsiniu sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petražolių, raudonėlių ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentynos apie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą