Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų sausainių
  • 200 gramų sviesto
  • 600 gramų varškės
  • 30 gramų želatinos
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų kokosų drožlių
  • 3 vienetai bananų
  • 100 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų sausainių
  • 200 gramų sviesto
  • 600 gramų varškės
  • 30 gramų želatinos
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų kokosų drožlių
  • 3 vienetai bananų
  • 100 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti.
    Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
    Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.
  2. Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
    Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
  3. Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
    Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
    Kruopščiai išmaišyti.
  4. Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
    Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
    Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų