REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Sviestą ištirpinti.
 Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
 Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.
-  Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
 Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
-  Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
 Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
 Kruopščiai išmaišyti.
-  Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
 Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
 Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
REKLAMA
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 