Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 300 gramų sausainių
  • 300 gramų grietinės
  • 180 gramų chalvos (riešutinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupiname, chalvą sutarkuojame (jeigu bus labai šviežia, tai ir šakute eis sutrinti). Viską labai gerai išmaišome su grietine. Indą, į kurį dėsime pyragą, išklojame maistine plėvele. Visą masę sudedame į formą, pabarstome aguonomis, užklojame taip pat plėvele ir šiek tiek delnais paspaudžiame, kad gerai sukibtų ir būtų tinkama forma, ir padedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 300 gramų sausainių
  • 300 gramų grietinės
  • 180 gramų chalvos (riešutinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupiname, chalvą sutarkuojame (jeigu bus labai šviežia, tai ir šakute eis sutrinti). Viską labai gerai išmaišome su grietine. Indą, į kurį dėsime pyragą, išklojame maistine plėvele. Visą masę sudedame į formą, pabarstome aguonomis, užklojame taip pat plėvele ir šiek tiek delnais paspaudžiame, kad gerai sukibtų ir būtų tinkama forma, ir padedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų