Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 225 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 300 gramų sviesto
  • 20 gramų vanilinio cukraus
  • 360 gramų tešlos („Napoleono“)
  • 150 gramų džemo (rūgštesnių uogų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš „Napoleono“ papločiams skirtos tešlos suformuokite didelius kvadratinius blynus ir apkepkite apie 10-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Sviestą sudėkite į puodą, ištirpinkite ant mažos ugnies, maišydami supilkite miltus ir pakaitinkite dar apie 2-3 min.
    Į verdantį pieną suberkite cukrų, įdėkite vanilės ar žiupsnelį vanilinio cukraus ir maišydami ištirpinkite.
    Intensyviai maišydami karštą pieną supilkite į sviesto bei miltų mišinį, trumpai pakaitinkite ir nukaiskite nuo ugnies.
    Į karštą maišomą masę plona srovele supilkite plaktus kiaušinių trynius ir plakite, kol gausis purus kremas.
    Paeiliui vieną torto paplotį sutepkite uogiene, kitą – paruoštu sviestiniu kremu.
    Sudėkite papločius vieną ant kito, torto šonus bei viršų aptepkite likusiu kremu ir aplipdykite papločių trupiniais.
    Tinka puošti sirupe virtais vaisiais (rojaus obuoliukais, vyšniomis) bei rūgščių uogų drebučiais.
    Patarimas: „Napoleono“ papločiams pertepti tinka ir toks kremas: į minkštą maišomą sviestą supilamas atvėsintas tirštas pieno kisielius ir masė išplakama.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 225 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 300 gramų sviesto
  • 20 gramų vanilinio cukraus
  • 360 gramų tešlos („Napoleono“)
  • 150 gramų džemo (rūgštesnių uogų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš „Napoleono“ papločiams skirtos tešlos suformuokite didelius kvadratinius blynus ir apkepkite apie 10-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Sviestą sudėkite į puodą, ištirpinkite ant mažos ugnies, maišydami supilkite miltus ir pakaitinkite dar apie 2-3 min.
    Į verdantį pieną suberkite cukrų, įdėkite vanilės ar žiupsnelį vanilinio cukraus ir maišydami ištirpinkite.
    Intensyviai maišydami karštą pieną supilkite į sviesto bei miltų mišinį, trumpai pakaitinkite ir nukaiskite nuo ugnies.
    Į karštą maišomą masę plona srovele supilkite plaktus kiaušinių trynius ir plakite, kol gausis purus kremas.
    Paeiliui vieną torto paplotį sutepkite uogiene, kitą – paruoštu sviestiniu kremu.
    Sudėkite papločius vieną ant kito, torto šonus bei viršų aptepkite likusiu kremu ir aplipdykite papločių trupiniais.
    Tinka puošti sirupe virtais vaisiais (rojaus obuoliukais, vyšniomis) bei rūgščių uogų drebučiais.
    Patarimas: „Napoleono“ papločiams pertepti tinka ir toks kremas: į minkštą maišomą sviestą supilamas atvėsintas tirštas pieno kisielius ir masė išplakama.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų