Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulienos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 50 mililitrų pieno
  • 1 žiupsnelis prieskonių (mėsai )
  • 1 valgomasis šaukštas miltai (+ šiek tiek apvoliojimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulienos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 50 mililitrų pieno
  • 1 žiupsnelis prieskonių (mėsai )
  • 1 valgomasis šaukštas miltai (+ šiek tiek apvoliojimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą pjaustyti norimo dydžio gabaliukais, pabarstyti prieskoniais ir palikti keletai valandų.
  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pavoliojus truputį į miltus apkepti iki rudumo mėsytės gabaliukus.
  3. Į puodą dėti smulkintų morkų, svogūno, prieskonių, pavirti ir sudėti keptus mėsos gabaliukus. Troškinti 35-40 min.
  4. Iš pieno, miltų, grietinės ir sviesto paruošti padažą, su pilti į puodą ir dar 5 min. patroškinti.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų