Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek druskos (Mėsą minkštinanti druska)
- 1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek druskos (Mėsą minkštinanti druska)
- 1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą