Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek rozmarino
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas druskos
šiek tiek druskos (Mėsą minkštinanti druska)
1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.