• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek druskos (Mėsą minkštinanti druska)
  • 1 vienetas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek druskos (Mėsą minkštinanti druska)
  • 1 vienetas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėgti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų