Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 litro aliejaus
  • 500 gramų grietinės
  • 50 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti.
    Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį.
    Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes.
    Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka).
    Skanaus!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 litro aliejaus
  • 500 gramų grietinės
  • 50 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti.
    Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį.
    Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes.
    Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka).
    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų