Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 litro aliejaus
- 500 gramų grietinės
- 50 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti.
Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį.
Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes.
Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka).
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 litro aliejaus
- 500 gramų grietinės
- 50 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti.
Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį.
Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes.
Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka).
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą