Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 650 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 litro aliejaus
  • 10 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
    Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
    Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
    Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
    Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
    Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
    Taip padarykite visus čeburėkus.
    Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 650 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 litro aliejaus
  • 10 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
    Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
    Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
    Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
    Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
    Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
    Taip padarykite visus čeburėkus.
    Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų