Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 140 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 100 gramų konservuotų kukurūzų
  • 100 gramų dešros
  • 200 gramų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 30 gramų sviesto
  • 3 vienetai čili pipirų (marinuoti)
  • 10 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkome tešlą, kad neliptų prie rankų.
    Jei tešla limpa, įdedame dar miltų.
    Išminkytą tešlą iškočiojame ir palaukiame, kol pakils.
    Po to vėl iškočiojame į apvalų blyną ir aptepame aliejumi.
    Picos padą patepame pomidorų padažu, uždedame pjaustytą dešrą, pomidorų griežinėlius, smulkintą porą, agurką, griežinėliais pjaustytus marinuotus čili pipirus ir užberiame marinuotų kukurūzų.
    Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris ištirps ir padas iškeps.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 140 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 100 gramų konservuotų kukurūzų
  • 100 gramų dešros
  • 200 gramų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 30 gramų sviesto
  • 3 vienetai čili pipirų (marinuoti)
  • 10 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkome tešlą, kad neliptų prie rankų.
    Jei tešla limpa, įdedame dar miltų.
    Išminkytą tešlą iškočiojame ir palaukiame, kol pakils.
    Po to vėl iškočiojame į apvalų blyną ir aptepame aliejumi.
    Picos padą patepame pomidorų padažu, uždedame pjaustytą dešrą, pomidorų griežinėlius, smulkintą porą, agurką, griežinėliais pjaustytus marinuotus čili pipirus ir užberiame marinuotų kukurūzų.
    Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris ištirps ir padas iškeps.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų