Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai bruknių
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno
- šiek tiek apelsinų sulčių
- 0.5 stiklinės grietinėlės (plakta)
- 6 vienetai kiaulės nugarinės (gabaliukai)
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną truputį pamuškite ir pakankamai įpjaukite iš šono. Gausis "kišenė". Pabarstykite druska, pašlakstykite apelsinų sultimis ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą, tegul pasimarinuoja.
Bruknes sumaišykite su druska, pipirais, imbieru. Į kiekvieną "kišenę" kimškite bruknių įdaro ir susmeikite mediniu pagaliuku. Tuomet apvoliokite miltuose, apkepkite aliejuje, dėkite į skardą ir pašlakstę vynu, 15 min. kepkite 200 laipsnių orkaitėjė. Likusias bruknes sumaišykite su grietine ir patiekite prie muštinukų. Viską pabarstykite petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- 8 valgomieji šaukštai bruknių
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno
- šiek tiek apelsinų sulčių
- 0.5 stiklinės grietinėlės (plakta)
- 6 vienetai kiaulės nugarinės (gabaliukai)
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną truputį pamuškite ir pakankamai įpjaukite iš šono. Gausis "kišenė". Pabarstykite druska, pašlakstykite apelsinų sultimis ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą, tegul pasimarinuoja.
Bruknes sumaišykite su druska, pipirais, imbieru. Į kiekvieną "kišenę" kimškite bruknių įdaro ir susmeikite mediniu pagaliuku. Tuomet apvoliokite miltuose, apkepkite aliejuje, dėkite į skardą ir pašlakstę vynu, 15 min. kepkite 200 laipsnių orkaitėjė. Likusias bruknes sumaišykite su grietine ir patiekite prie muštinukų. Viską pabarstykite petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą