Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustos bulvės supjaustomos stambiais griežinėliais ir iš vienos pusės pakepinamos įkaitintame aliejuje.

    Atskirai pakepinami susmulkinti svogūnai ir faršas, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai.

    Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių sudedama mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens.

    Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.

    Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų