Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 450 gramų morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 45 gramai manų kruopų
  • 150 gramų varškės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • 15 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti.
    Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti.
    Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų.
    Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę.
    Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų.
    Patiekti suflė su sviestu arba grietine.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 450 gramų morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 45 gramai manų kruopų
  • 150 gramų varškės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • 15 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti.
    Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti.
    Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų.
    Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę.
    Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų.
    Patiekti suflė su sviestu arba grietine.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų