Miltus sumaišyti su soda, sudėti į kiaušinių masę ir išmaišyti. Sukrėsti tarkuotas morkas, maltus gvazdikėlius, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą skardą. Kepti vidutinio karštumo (170 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol iškeps. Skanaus.
Autorius: Nutemate
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
šiek tiek gvazdikėlių (nebūtinai, sumalti)
šiek tiek margarino (ar sviestas)
3 stiklinės morkų (tarkuotos bulvine tarka)
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai sodos ((be kaupo))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su soda, sudėti į kiaušinių masę ir išmaišyti. Sukrėsti tarkuotas morkas, maltus gvazdikėlius, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą skardą. Kepti vidutinio karštumo (170 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol iškeps. Skanaus.