Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų morkų
- 25 mililitrai alyvuogių aliejaus
- 2.5 valgomojo šaukšto acto
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti, sutarkuoti.
Česnaką išspausti.
Sumaišyti visus ingredientus, šiek tiek paspausti ir palikti marinuotis apie 4-5 val.
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų morkų
- 25 mililitrai alyvuogių aliejaus
- 2.5 valgomojo šaukšto acto
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti, sutarkuoti.
Česnaką išspausti.
Sumaišyti visus ingredientus, šiek tiek paspausti ir palikti marinuotis apie 4-5 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą