Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui: 1 stiklinė cukraus, 1 litras grietinės, 1 citrinos sultys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus.
Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.
Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui: 1 stiklinė cukraus, 1 litras grietinės, 1 citrinos sultys, 1 šaukštelis vanilinio cukraus.
Kakava užplikoma verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, miltai, sumaišyti su soda, sudedama grietinė ir užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir iškepami 4 torto formos didumo papločiai. Kepama, kol tešla apdžius, bet ne visai sukietės. Ataušę lakštai apšlakstomi pasaldintu, citrinų sultimis parūgštintu vandeniu.
Kremui į gerai išplaktą grietinę suberiamas smulkus ir vanilinis cukrus, bei įtarkuojama puse citrinos su žievele. Ant torto padėklo dedamas iškeptas tešlos lakštas, aptepamas kremu, ant jo - vėl tešlos lakštas ir t.t. Viršuje turi būti kremas. Tortas puošiamas vaisiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą