Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 04:01 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 1 kilogramas morkų
- 1 kilogramas paprikų
- 2.5 kilogramo pomidorų pastos
- 1 kilogramas svogūnų
- 150 gramų acto
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 250 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2,5 kg pomidorų sumalti mėsmale, gautą masę sudėti į puodą, įdėti 200 g cukraus, 2 šaukštus druskos, 150 g acto, 250 g aliejaus. Virti iki užvirimo, tada sudėti 1 kg tarkuotų morkų, virti 15 min.Po to sudėti 1 kg pjaustytų paprikų - virti 10 - 15 min, galiausiai sudėti 1 kg pjaustytų svogūnų, virti 10 - 15 min.
Mišrainę sudėti į kaitintus stiklainius ir užsukti.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 1 kilogramas morkų
- 1 kilogramas paprikų
- 2.5 kilogramo pomidorų pastos
- 1 kilogramas svogūnų
- 150 gramų acto
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 250 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2,5 kg pomidorų sumalti mėsmale, gautą masę sudėti į puodą, įdėti 200 g cukraus, 2 šaukštus druskos, 150 g acto, 250 g aliejaus. Virti iki užvirimo, tada sudėti 1 kg tarkuotų morkų, virti 15 min.Po to sudėti 1 kg pjaustytų paprikų - virti 10 - 15 min, galiausiai sudėti 1 kg pjaustytų svogūnų, virti 10 - 15 min.
Mišrainę sudėti į kaitintus stiklainius ir užsukti.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą