Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas paprikų
  • 2.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 150 gramų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 250 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2,5 kg pomidorų sumalti mėsmale, gautą masę sudėti į puodą, įdėti 200 g cukraus, 2 šaukštus druskos, 150 g acto, 250 g aliejaus. Virti iki užvirimo, tada sudėti 1 kg tarkuotų morkų, virti 15 min.Po to sudėti 1 kg pjaustytų paprikų - virti 10 - 15 min, galiausiai sudėti 1 kg pjaustytų svogūnų, virti 10 - 15 min.

    Mišrainę sudėti į kaitintus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Ramune

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas paprikų
  • 2.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 150 gramų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 250 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2,5 kg pomidorų sumalti mėsmale, gautą masę sudėti į puodą, įdėti 200 g cukraus, 2 šaukštus druskos, 150 g acto, 250 g aliejaus. Virti iki užvirimo, tada sudėti 1 kg tarkuotų morkų, virti 15 min.Po to sudėti 1 kg pjaustytų paprikų - virti 10 - 15 min, galiausiai sudėti 1 kg pjaustytų svogūnų, virti 10 - 15 min.

    Mišrainę sudėti į kaitintus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Ramune

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų