Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 3 vienetai morkų (didelės)
- 1 vienetas pupelių (konservuotos, indelis)
- 4 vienetai juodos duonos (riekės)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustome kubeliais ir apkepiname ant aliejaus. Morkas ir česnaką sutarkuojame burokone tarka, sudedame nuplautas konservuotas pupeles, pasūdome, dedame majonezą ir išmaišome. Kepintą duoną dedame prieš patiekiant į stalą, nes jei dėsime anksčiau ji sumirks ir bus ne taip skanu.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 3 vienetai morkų (didelės)
- 1 vienetas pupelių (konservuotos, indelis)
- 4 vienetai juodos duonos (riekės)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustome kubeliais ir apkepiname ant aliejaus. Morkas ir česnaką sutarkuojame burokone tarka, sudedame nuplautas konservuotas pupeles, pasūdome, dedame majonezą ir išmaišome. Kepintą duoną dedame prieš patiekiant į stalą, nes jei dėsime anksčiau ji sumirks ir bus ne taip skanu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą