Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (nedidelis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų pievagrybių
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame kumpį. Pakepiname svogūnus su pievagrybiais. Išverdame kiaušinius. Palaukiame, kol visi produktai atauš.
    Sluoksniuojame mišrainę. Pirmas sluoksnis- supjaustytas kumpis sumaišytas su majonezu. Antras- pakepinti grybai su svogūnais, apipilti sluoksneliu majonezo. Trečias- sutarkuoti kiaušiniai, apipilti majonezu. Ketvirtas- tarkuotas sūris. Ketvirto sluoksnio apipilti majonezu nebūtina.
    Mišrainės viršų papuošiame alyvuogėmis, kraštus apdėliojame čipsais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (nedidelis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų pievagrybių
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame kumpį. Pakepiname svogūnus su pievagrybiais. Išverdame kiaušinius. Palaukiame, kol visi produktai atauš.
    Sluoksniuojame mišrainę. Pirmas sluoksnis- supjaustytas kumpis sumaišytas su majonezu. Antras- pakepinti grybai su svogūnais, apipilti sluoksneliu majonezo. Trečias- sutarkuoti kiaušiniai, apipilti majonezu. Ketvirtas- tarkuotas sūris. Ketvirto sluoksnio apipilti majonezu nebūtina.
    Mišrainės viršų papuošiame alyvuogėmis, kraštus apdėliojame čipsais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų