REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė pievagrybių (konservuoti)
  • 100 gramų svogūnų laiškų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai morkų (virtos)
  • 6 vienetai bulvių (virtos)
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė pievagrybių (konservuoti)
  • 100 gramų svogūnų laiškų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai morkų (virtos)
  • 6 vienetai bulvių (virtos)
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele. Sluoksniųjam mišrainę: Sudedam grybukus kepurėlėmis į apačią SUedam svogūnų laiškus Sutepam majonezu Suedam kiaušinius,morkas Sutepam majonėzu Suedam vištieną Sutepam majonėzu Suedam bulves. Uždengiame lekštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų