Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė, virta)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų morkų (korėjietiškos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai alyvuogių (juodos)
  • 1 vienetas vyšninių pomidorų
  • šiek tiek žalumynų
  • 150 gramų majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė, virta)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų morkų (korėjietiškos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai alyvuogių (juodos)
  • 1 vienetas vyšninių pomidorų
  • šiek tiek žalumynų
  • 150 gramų majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje.
  2. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
  3. Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų