Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengviausiai padaroma, pati minkščiausia ir puriausia iki šiol daryta mielinė tešla. Ir jos nereikia kildinti!

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • Įdarui:
  • 10 vienetų dešrelių
  • Tešlai:
  • 450 gramų miltai
  • 200 mililitrų pieno
  • 180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 8 gramai sausų mielių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 10

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų