REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 4 vienetai bandelių
  • 2 vienetai agurkų
  • 1 galva svogūnų
  • 1 pundelis salotų
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą išmaišome su Jums tinkamu kiekiu pipirų ir druskos. Formuojame mėsainio mėsos paplotėlius. Kepame juos ant laužo arba galima ir keptuvėje, kaip patys nuspręsite.
  2. Šalia kepančių mėsos paplotėlių paskrudiname ir bandeles.
  3. Ruošiame bandeles: perpjauname bandele per pusę, patepame bandeles pomidorų padažu, tuomet dedame griežinėliais pjaustytus agurkėlius, dedame salotas ir svogūno žiedelius - agurko, salotos ir svogūno kiekis priklauso tik nuo Jūsų skonio, kiek norite tiek ir dėkite.
  4. Iškepusius paplotėlus dedame ant jau paruoštų bandelių ir uždedame viršutinę bandelės dalį. Skanaus!

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų