Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma.
Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma.
Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą