Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
    Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma.
    Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
    Skanaus!

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
    Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma.
    Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
    Skanaus!

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų