tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų (šaldytų (galima ir šviežių))
  • 2 vienetai menkių (filė)
  • 200 mililitrų grietinėlės (30%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek daržovių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėtis (dviems porcijoms) .

    1. Supjaustome menkės filė kąsnio dydžiais, susmulkiname česnako skilteles. Įtriname pipiriukais, česnaku, žolelių žuvies prieskoniais, druska. Palaikome 15 min.
    2. Tuo tarpu sutarkuojame morkas, susmulkiname svogūnus, bei špinatus.
    3. Žuvies gabaliukius apvoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 10 min ant vidutinės ugnies, kol žuvis pagels/paruduos.
    4. Išimame žuvį, ir į tą pačią keptuvę dedame sutarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus bei špinatus, pilame grietinėlę ir paliekame tušintis 15 min.
    5. Tuo tarpu užkaičiame ryžius.
    6. Po 15 min dedame į keptuvę žuvytę ir dar pakepame apie 5 minutes.
    7. Viskam iškepus ir išvirus, dedame į lėkšę su mėgiamomis daržovėmis ir mėgaujamės:)

    Skanaus!

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų (šaldytų (galima ir šviežių))
  • 2 vienetai menkių (filė)
  • 200 mililitrų grietinėlės (30%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek daržovių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėtis (dviems porcijoms) .

    1. Supjaustome menkės filė kąsnio dydžiais, susmulkiname česnako skilteles. Įtriname pipiriukais, česnaku, žolelių žuvies prieskoniais, druska. Palaikome 15 min.
    2. Tuo tarpu sutarkuojame morkas, susmulkiname svogūnus, bei špinatus.
    3. Žuvies gabaliukius apvoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 10 min ant vidutinės ugnies, kol žuvis pagels/paruduos.
    4. Išimame žuvį, ir į tą pačią keptuvę dedame sutarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus bei špinatus, pilame grietinėlę ir paliekame tušintis 15 min.
    5. Tuo tarpu užkaičiame ryžius.
    6. Po 15 min dedame į keptuvę žuvytę ir dar pakepame apie 5 minutes.
    7. Viskam iškepus ir išvirus, dedame į lėkšę su mėgiamomis daržovėmis ir mėgaujamės:)

    Skanaus!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų