Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
  • 0.5 stiklinės špinatų
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, griežinėliai)
  • 800 gramų jaučio kumpio
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balzaminis)
  • 1/4 stiklinės alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vorčesterio padažo
  • 0.5 stiklinės sūris (mėlynasis, trupintas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos marinatui sumaišykite viename dubenyje balzaminį, actą, rudąjį cukrų, vorčesterio padažą, 2 smulkintas česnako skilteles, alyvuogių aliejų, 0,5 šaukštelio drukos ir 0,25 šaukštelio juodųjų pipirų.
    Jautienos kepsnį dedame į plastikinį maišelį, supilame marinatą ir užrišę padedame 1-2 val. į šaldytuvą.
    Didelėje keptuvėje pakepinkite susmulkintą kiaulienos kumpį, pabarstykite jį pipirais ir apkepus išimkite iš keptuvės.
    Tuomet toje pačioje keptuvėje apie 2 min. pakepinkite susmulkintus svogūnus ir 2 česnako skilteles.
    Po 2 min. supilkite į keptuvę alų, sudėkite špinatus, pabarstykite druska ir patroškinkite apie 1-2 min.
    Tuomet sudėkite mėlynąjį sūrį, pakepintą kumpį, nuimkite nuo ugnies ir gerai išmaišykite.
    Išmarinuotą jautienos kepsnį išimkite iš marinato, nuvarvinkite, sudėkite ant jo pasigamintą įdarą, suvyniokite ir apriškite virvele.
    Suvyniotą kepsnį dėkite į kepimo indą, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltą su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
  • 0.5 stiklinės špinatų
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, griežinėliai)
  • 800 gramų jaučio kumpio
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balzaminis)
  • 1/4 stiklinės alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vorčesterio padažo
  • 0.5 stiklinės sūris (mėlynasis, trupintas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos marinatui sumaišykite viename dubenyje balzaminį, actą, rudąjį cukrų, vorčesterio padažą, 2 smulkintas česnako skilteles, alyvuogių aliejų, 0,5 šaukštelio drukos ir 0,25 šaukštelio juodųjų pipirų.
    Jautienos kepsnį dedame į plastikinį maišelį, supilame marinatą ir užrišę padedame 1-2 val. į šaldytuvą.
    Didelėje keptuvėje pakepinkite susmulkintą kiaulienos kumpį, pabarstykite jį pipirais ir apkepus išimkite iš keptuvės.
    Tuomet toje pačioje keptuvėje apie 2 min. pakepinkite susmulkintus svogūnus ir 2 česnako skilteles.
    Po 2 min. supilkite į keptuvę alų, sudėkite špinatus, pabarstykite druska ir patroškinkite apie 1-2 min.
    Tuomet sudėkite mėlynąjį sūrį, pakepintą kumpį, nuimkite nuo ugnies ir gerai išmaišykite.
    Išmarinuotą jautienos kepsnį išimkite iš marinato, nuvarvinkite, sudėkite ant jo pasigamintą įdarą, suvyniokite ir apriškite virvele.
    Suvyniotą kepsnį dėkite į kepimo indą, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltą su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų