Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų kopūstų (mėlynieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sparaginių pupelių
  • 100 gramų vištienos kulšelių (virtos)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
    Šparagines pupeles apie 5-10 min. pavirti pasūdytame vandenyje ir tuomet keltą min. pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Vištienos mėsą nukaulinti ir susmulkinti nedideliais gabaliukais.
    Iš majonezo, garstyčių ir pipirų sumaišyti padažą salotoms.
    Galiausiai sumaišyti visus ingredientus kartu, sudėti padažą, paskaninti druska ir gerai išmaišyti.
    Paruoštas salotas apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Solveiga

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų kopūstų (mėlynieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sparaginių pupelių
  • 100 gramų vištienos kulšelių (virtos)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
    Šparagines pupeles apie 5-10 min. pavirti pasūdytame vandenyje ir tuomet keltą min. pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Vištienos mėsą nukaulinti ir susmulkinti nedideliais gabaliukais.
    Iš majonezo, garstyčių ir pipirų sumaišyti padažą salotoms.
    Galiausiai sumaišyti visus ingredientus kartu, sudėti padažą, paskaninti druska ir gerai išmaišyti.
    Paruoštas salotas apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Solveiga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų