Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė mėlinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 1 stiklinė pasukų
- 0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė mėlinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 1 stiklinė pasukų
- 0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą