Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 litras mėlinių
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišyti.
    Dabar į Jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
    Kepti apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o, jei norite, galite ir cukrumi.
    Skanaus!!!

Autorius: Iveta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 litras mėlinių
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišyti.
    Dabar į Jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
    Kepti apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o, jei norite, galite ir cukrumi.
    Skanaus!!!

Autorius: Iveta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų