• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (laiškiniai)
  • 50 gramų svogūnų (supjaustytas kubeliais)
  • 120 gramų konservuotų pupelių (nuvarvintos)
  • 50 gramų kiaulės šoninės (pjaustyta kubeliais)
  • 20 vienetų putpelių kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos
  • 200 mililitrų taco padažo
  • 100 gramų kukurūzų traškučių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.

    Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

    Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.

    Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

    PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (laiškiniai)
  • 50 gramų svogūnų (supjaustytas kubeliais)
  • 120 gramų konservuotų pupelių (nuvarvintos)
  • 50 gramų kiaulės šoninės (pjaustyta kubeliais)
  • 20 vienetų putpelių kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos
  • 200 mililitrų taco padažo
  • 100 gramų kukurūzų traškučių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.

    Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

    Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.

    Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

    PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų