Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • 60 gramų medaus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti ir plonai supjaustyti. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir plonai pabarstyti cukrumi. Suberti obuolius į dugną ir spustelti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, maišant pilti medų (jei sukietėjęs, tai kiek pašildyti, kad būtų skystas), aliejų ir grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei prieskoniais. Miltus įmaišyti į kiaušinių masę ir tešlą užpilti ant obuolių sluoksnio. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • 60 gramų medaus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti ir plonai supjaustyti. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir plonai pabarstyti cukrumi. Suberti obuolius į dugną ir spustelti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, maišant pilti medų (jei sukietėjęs, tai kiek pašildyti, kad būtų skystas), aliejų ir grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei prieskoniais. Miltus įmaišyti į kiaušinių masę ir tešlą užpilti ant obuolių sluoksnio. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų