Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų sviesto
- 50 gramų riešutų (mėgstami)
- 100 gramų karamelės (RUDUDU)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą ir sviestą ištirpiname vonelėje. Kitame puode kiaušinius sumaišome su cukrumi. Šią masę pilame į šokolado, beriame miltus, kakavą. Gerai išmaišome. Tešlą pilame į kepimo formą, tačiau ne visą, o tik pusę. Tada su konditeriniu švirkštu užpilame po rutuliuką "Rududu" ir pabarstome riešutais. Kepame 180 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų sviesto
- 50 gramų riešutų (mėgstami)
- 100 gramų karamelės (RUDUDU)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą ir sviestą ištirpiname vonelėje. Kitame puode kiaušinius sumaišome su cukrumi. Šią masę pilame į šokolado, beriame miltus, kakavą. Gerai išmaišome. Tešlą pilame į kepimo formą, tačiau ne visą, o tik pusę. Tada su konditeriniu švirkštu užpilame po rutuliuką "Rududu" ir pabarstome riešutais. Kepame 180 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą