Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 stiklinė acto
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 kilogramai sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles nuplauname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabalėliais. Juos 2-3 min. pamerkiame į karštą pasūdytą vandenį. Tuomet išgriebiame ir sudedame į stiklainius. Užpilame nukoštu verdančiu marinatu.
Pasterizuojame verdančiame vandenyje 30-40 min. Stiklainius sandariai uždarome ir apverstus atvėsiname.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 stiklinė acto
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 kilogramai sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles nuplauname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabalėliais. Juos 2-3 min. pamerkiame į karštą pasūdytą vandenį. Tuomet išgriebiame ir sudedame į stiklainius. Užpilame nukoštu verdančiu marinatu.
Pasterizuojame verdančiame vandenyje 30-40 min. Stiklainius sandariai uždarome ir apverstus atvėsiname.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą