Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė ananasų (supjaustyti kubeliais)
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (rudasis, + 2 a. š. padažui)
- 3 česnakų
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 350 gramų kiaulės prandinės
- 4/5 stiklinės pieno (kokoso)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (+ 2 a. š. padažui)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite 2 išspaustas česnako skilteles, tarkuotą imbiero gabaliuką (maždaug graikinio riešuto dydžio), laimo žievelę, 4 šaukštus sojos padažo, 1,5 šaukšto rudojo cukraus, druską bei pipirus.
Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais ir sumaišykite su pasiruoštu marinatu.
Palikite bent 3 val. šaltai pasimarinuoti.
Išsimarinavusią kiaulieną bei ananaso gabaliukus maukite ant iešmelių ir kepkite apie 15-25 min. virš įkaitusių žarijų.
Tuo tarpu nedideliame inde sumaišykite padažą iš kokoso pieno, žemės riešutų sviesto, smulkintos 1 skiltelės česnako, likusio sojos padažo ir rudojo cukraus.
Padažą šiek tiek pašildykite ir apšlakstykite juo iškepusius šašlykus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė ananasų (supjaustyti kubeliais)
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (rudasis, + 2 a. š. padažui)
- 3 česnakų
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 350 gramų kiaulės prandinės
- 4/5 stiklinės pieno (kokoso)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (+ 2 a. š. padažui)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (žievelė, tarkuota)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite 2 išspaustas česnako skilteles, tarkuotą imbiero gabaliuką (maždaug graikinio riešuto dydžio), laimo žievelę, 4 šaukštus sojos padažo, 1,5 šaukšto rudojo cukraus, druską bei pipirus.
Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais ir sumaišykite su pasiruoštu marinatu.
Palikite bent 3 val. šaltai pasimarinuoti.
Išsimarinavusią kiaulieną bei ananaso gabaliukus maukite ant iešmelių ir kepkite apie 15-25 min. virš įkaitusių žarijų.
Tuo tarpu nedideliame inde sumaišykite padažą iš kokoso pieno, žemės riešutų sviesto, smulkintos 1 skiltelės česnako, likusio sojos padažo ir rudojo cukraus.
Padažą šiek tiek pašildykite ir apšlakstykite juo iškepusius šašlykus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą