• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • 2 kilogramai kopūstų
  • 400 gramų morkų
  • 150 mililitrų acto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti.
    Į didelį indą sudėti daržoves sluoksniais kartu su česnakais. Gerai suspausti.
    1 l verdančiame vandenyje ištirpinti druską, cukrų, actą.
    Užpilti karštu marinatu kopūstus, kad pilnai apsemtų. Uždengti ir laikyti kambario temperatūroje 2 paras.
    Tada sudėti kopūstus į stiklainius ir laikyti šaldytuve.

Autorius: Marina

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • 2 kilogramai kopūstų
  • 400 gramų morkų
  • 150 mililitrų acto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti.
    Į didelį indą sudėti daržoves sluoksniais kartu su česnakais. Gerai suspausti.
    1 l verdančiame vandenyje ištirpinti druską, cukrų, actą.
    Užpilti karštu marinatu kopūstus, kad pilnai apsemtų. Uždengti ir laikyti kambario temperatūroje 2 paras.
    Tada sudėti kopūstus į stiklainius ir laikyti šaldytuve.

Autorius: Marina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų