Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- 2 kilogramai kopūstų
- 400 gramų morkų
- 150 mililitrų acto
- 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti.
Į didelį indą sudėti daržoves sluoksniais kartu su česnakais. Gerai suspausti.
1 l verdančiame vandenyje ištirpinti druską, cukrų, actą.
Užpilti karštu marinatu kopūstus, kad pilnai apsemtų. Uždengti ir laikyti kambario temperatūroje 2 paras.
Tada sudėti kopūstus į stiklainius ir laikyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- 2 kilogramai kopūstų
- 400 gramų morkų
- 150 mililitrų acto
- 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti.
Į didelį indą sudėti daržoves sluoksniais kartu su česnakais. Gerai suspausti.
1 l verdančiame vandenyje ištirpinti druską, cukrų, actą.
Užpilti karštu marinatu kopūstus, kad pilnai apsemtų. Uždengti ir laikyti kambario temperatūroje 2 paras.
Tada sudėti kopūstus į stiklainius ir laikyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą