Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 stiklinė acto
  • 1.5 litro vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 kilogramai burokėlių
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes.
    Supilkite actą.
    Marinatas paruoštas.
    Išvirkite burokėlius vandenyje, nulupkite nuo jų odeles.
    Pjaustytus ar nepjaustytus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite).
    Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių.
    Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
    Laikykite šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 stiklinė acto
  • 1.5 litro vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 kilogramai burokėlių
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes.
    Supilkite actą.
    Marinatas paruoštas.
    Išvirkite burokėlius vandenyje, nulupkite nuo jų odeles.
    Pjaustytus ar nepjaustytus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite).
    Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių.
    Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
    Laikykite šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų