Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 2 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek krapų (žiedynai)
  • šiek tiek krienų
  • šiek tiek laurų lapų (lapas)
  • šiek tiek vyšnių (lapai)
  • 1 litras acto
  • 9 litrai vandens
  • 15 valgomųjų šaukštų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplauname ir nupjaustome jų galiukus.
    Į stiklainį dedame 3 - 4 (kiek kam patinka) skilteles česnako, 1 didelį krapų žiedyną, 6 vyšnios lapus, 6 - 7 žirnelius juodųjų pipirų, 2 - 3 lauro lapus, 2 - 3 gabaliukus krieno šaknies, dar galima dėti morką, paprikos gabalėlių (priklauso nuo to kas ką mėgsta).
    Į stiklainį dedame prieskonius, sudedame agurkus, kibire sumaišome actą, druską bei cukrų.
    Pilame šaltą marinatą ant agurkų, pridengiame dangteliais ir statome sterilizuoti.
    Į puodo apačią tiesiame rankšluostuką, statome stiklainius ir pripilame vandens iki stiklainių viršaus.
    Kaitiname, kol agurkai pakeičia spalvą ir pradeda kilti maži burbuliukai (jei turite termometrą tai iki 83 laipsnių).
    Pakaitinus stiklainius ištraukiame, užsukame ir dedame po šilta paklode iki ataušimo.
    Skanaus.

Autorius: Vika

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 2 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek krapų (žiedynai)
  • šiek tiek krienų
  • šiek tiek laurų lapų (lapas)
  • šiek tiek vyšnių (lapai)
  • 1 litras acto
  • 9 litrai vandens
  • 15 valgomųjų šaukštų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplauname ir nupjaustome jų galiukus.
    Į stiklainį dedame 3 - 4 (kiek kam patinka) skilteles česnako, 1 didelį krapų žiedyną, 6 vyšnios lapus, 6 - 7 žirnelius juodųjų pipirų, 2 - 3 lauro lapus, 2 - 3 gabaliukus krieno šaknies, dar galima dėti morką, paprikos gabalėlių (priklauso nuo to kas ką mėgsta).
    Į stiklainį dedame prieskonius, sudedame agurkus, kibire sumaišome actą, druską bei cukrų.
    Pilame šaltą marinatą ant agurkų, pridengiame dangteliais ir statome sterilizuoti.
    Į puodo apačią tiesiame rankšluostuką, statome stiklainius ir pripilame vandens iki stiklainių viršaus.
    Kaitiname, kol agurkai pakeičia spalvą ir pradeda kilti maži burbuliukai (jei turite termometrą tai iki 83 laipsnių).
    Pakaitinus stiklainius ištraukiame, užsukame ir dedame po šilta paklode iki ataušimo.
    Skanaus.

Autorius: Vika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų